Achtergronden

Bij iedere photobooth die je bij ons kan huren is het mogelijk om gebruik te maken van een van onze achtergrondschermen. Passen de achtergronden die wij hebben niet helemaal bij je evenement, dan hebben we nog talloze andere mogelijkheden. Wij denken graag met jou mee voor de geschikte oplossing.

Standaard achtergronden

Kies uit een van onze standaard achtergronden, ideaal voor als er geen geschikte muur of achtergrond op de event lokatie aanwezig is!

Prijs: €15,00

Premium achtergronden

Met onze premium achtergronden worden jullie foto’s nog leuker! Kies je voor onze greenscreen dan kan je zelf kiezen wat de achtergrond wordt. Zo staan je gasten opeens in Parijs of in een onderwaterwereld. Jouw verbeelding is de limiet! Geen fan van dat digitale gedoe? Kies dan een van onze andere premium achtergronden.

Prijs: €35,00

Custom achtergronden

Ook voor een volledig gepersonaliseerde achtergrond ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jouw maken we ontwerp dat we voor jullie laten drukken. Zo kunnen we alles in jouw thema of huisstijl laten schitteren! Ideaal voor op beurzen of unieke thema/bedrijfs feesten

Prijs: €100,00 – €200,00* 

* Dit is een richtprijs! Contacteer ons voor een concreet voorstel op basis van jouw idee.

Nog zoveel meer mogelijkheden

Heb jij een ander origineel of creatief thema, geen enkel probleem. Laat het ons zeker weten. Dan gaan we samen met jou aan de slag om een geschikte achtergrond te ontwerpen in de stijl van jouw evenement.

Gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten en reserveer vandaag nog!